Προσκλήσεις

     Παρακαλούμε επιλέξτε το σχέδιο πρόσκλησης που επιθυμείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, που χωρίζονται σε κατηγορίες για εύκολη χρήση. Τα τελικά σχήματα προσκλήσεων είναι 150x100 και 200x100mm.Εάν επιθυμείτε μπορείτε να τις συνδυάσετε και με φακέλους ατύπωτους.

Οι φάκελοι που μπορείτε να συνδυάσετε είναι οι ακόλουθοι: λευκός με γόμα των 100 γρ, σχήματος 125x175mm για την διάσταση της 150x100mm πρόσκλησης και λευκός αυτοκόλλητος σχήματος 114x162mm για τη διάσταση της 200x100mm πρόσκλησης.

Πάντα πρέπει να αφήνετε ένα περιθώριο 5mm ανάμεσα στο κείμενο και την άκρη της πρόσκλησης, προκειμένου να μην κοπεί μέρος του κειμένου κατά τη διαδικασία του τελικού φινιρίσματος - κοψίματος της πρόσκλησης.

Όλες μας οι προσκλήσεις τυπώνονται σε χαρτί Velvet 300 gr. Είναι επιχρισμένο χαρτί με λεία βελούδινη αίσθηση και απαλή επιφάνεια και στις δύο όψεις.Έχει άριστη χρωματική απόδοση. Η εκτύπωση είναι μιας όψης.


Kατάλογος Τιμών

   
                                                                                                                       Ανεβάστε το αρχείο σας για εκτύπωση

         Κατηγορίες που είδαν άλλοι χρήστες                         Βιβλία                            Αφίσες                     Επιστολόχαρτα